Розріджувач універсальний Maxima

Розріджувач універсальний Maxima

Maxima

Розріджувач універсальний


В магазин

Особливості

  • дозволяє отримати лакофарбову продукцію потрібної в'язкості
  • випаровується з лакофарбового матеріалу за звичайних температур навколишнього середовища

Сфера застосування

Розріджувач універсальний призначений для розрідження до робочої в'язкості антикорозійних матеріалів на основі модифікованих алкідних, алкідно-стирольних смол, а також інших матеріалів на акрил-стирольній, нітро-целюлозній, пентафталевій, глифталевій, масляній та інших основах, знежирення металевих поверхонь, а також очищення малярного інструменту та обладнання. Не використовувати для матеріалів на водній основі!

Технічні показники

Густина (ДСТУ ISO 2811-1) 0,880-0,885 г/см3
Строк придатності 36 місяців з дати виготовлення.
Фасування 0,5 л

Колір

безкольоровий

Інструкція із застосування

1. Використання

Розріджувач додавати до лакофарбового матеріалу невеликими порціями, ретельно перемішуючи, до отримання необхідної в’язкості.

Для очищення поверхонь використовувати ганчірку, змочену розріджувачем.

Очищення інструменту: видалити з інструменту залишки лакофарбового матеріалу, налити розріджувач у металеву ємність і ретельно промити інструмент. Для збереження м'якості щетини пензлів і щіток їх рекомендується додатково вимити з миючим засобом.

Поради

Як пофарбувати гаражні ворота

Фарбування гаражних воріт – це перш за все захист металу від корозії та негативного впливу атмосферного середовища, і як додатковий бонус – привабливий зовнішній вигляд. Металеві гаражні ворота як і ворота приватного будинку використовуються щодня і знаходяться під постійним впливом …

X

Калькулятор витрати