Політика конфіденційності сайту - ПОЛИСАН
Політика конфіденційності сайту
  1. Загальні положеня

Ця політика (далі Політика) конфіденційності визначає, як farbex.ua буде зберігати і використовувати інформацію про Вас. Це стосується всього веб-сайту.  У даній політиці конфіденційності описується, які дані передаються ТОВ «ВП «ПОЛІСАН» та третім сторонам, коли ви відвідуєте сайт farbex.ua, а також спосіб, в який ТОВ «ВП «ПОЛІСАН» використовує та зберігає ці дані. Будь-які дані, добровільно надані ТОВ «ВП «ПОЛІСАН» користувачами сайту ТОВ «ВП «ПОЛІСАН», зберігаються максимально ретельно і безпечно, і не будуть використовуватися іншим чином, ніж це наведено у даній політиці конфіденційності. ТОВ «ВП «ПОЛІСАН»  незмінно поважає Вашу приватність. Ми створили наш веб-сайт таким чином, що Ви можете відвідати веб-сайт без необхідності називати себе або розкривати які-небудь персональні дані. Як тільки Ви вирішите надати нам будь-яку персональну інформацію, Ви можете бути впевнені, що вона буде використовуватися тільки у відповідності з цією Політикою конфіденційності. Для Вашої безпеки ми діємо відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

  1. Збір, використання і обробка персональних даних

ТОВ «ВП «ПОЛІСАН»   захищає Вашу конфіденційність. Ми збираємо інформацію, яка стосується певних осіб, лише з метою обробки і лише в тому випадку, якщо Ви добровільно надали інформацію або висловили згоду на її використання. Коли Ви відвідуєте наш веб-сайт, певні дані автоматично записуються на сервери ТОВ «ВП «ПОЛІСАН» для системного адміністрування, а також для статистичних або резервних цілей. Записана інформація містить назву Вашого Інтернет-провайдера, в деяких випадках Вашу ІР-адресу, дані про версію програмного забезпечення Вашого браузера, про операційну систему комп’ютера, з якого Ви відвідали наш веб-сайт, веб-сайт, який Ви використовуєте, щоб відвідати нас, за можливості, Ваші параметри пошуку, що привели Вас на наш сайт. Залежно від обставин, така інформація дозволяє зробити висновки про те, яка аудиторія відвідує наш веб-сайт. Однак у даному контексті не використовуються жодні персональні дані.

Використовуватися може лише анонімна інформація. Якщо Ви добровільно надаєте нам персональну інформацію, ми зобов’язуємося не використовувати, не обробляти і не передавати таку інформацію у спосіб, та у випадку, що не передбачено чинним законодавством України.

Завдяки отриманим даним ми можемо підтримувати і покращувати існуючі сервіси, створювати нові, а також забезпечувати безпеку компанії і наших користувачів.

Ми використовуємо зібрані дані для того, щоб налаштовувати сервіси відповідно до потреб користувачів, надавати індивідуальні рекомендації, спеціально підібраний контент і результати пошуку.

 

Ми використовуємо Вашу особисту інформацію, щоб відстежувати, як користувачі взаємодіють з нашими сервісами. Так, ми аналізуємо статистику відвідувань нашого сайту, щоб оптимізувати його внутрішню структуру.

2.1 Яку інформацію ми збираємо

Ми збираємо таку інформацію:

а) якщо Ви замовляєте продукцію, ми отримуємо Ваше ім’я та контактну інформацію.

б) коли Ви заповнюєте реєстраційну форму на сайті, щоб отримувати наші новини або бажаєте отримати зворотній зв’язок, ми отримуємо Ваше ім’я, адресу електронної пошти та номер телефону. Ви також можете надати нам додаткову інформацію про Вас і Вашу родину, для того щоб отримувати більше пропозицій, інформації.

в) наш сайт використовує Cookies — програми, які збирають додаткову інформацію. Для того, щоб дізнатися більше, дивіться інформацію про Cookies.

2.2 Використання вашої персональної інформації

Ми використовуємо вашу персональну інформацію у випадку її добровільного надання вами з наступною метою:

а) зрозуміти Ваші потреби та надати Вам краще обслуговування, і, зокрема, для внутрішнього обліку.

б) для аналізу користування сайтом farbex.ua

в) для поліпшення наших товарів і послуг.

Наші представники можуть інформувати електронною поштою, телефоном або поштою людей, які придбали товар з нашого сайту. Це є частиною нашої процедури обслуговування клієнтів.

Ми надсилатимемо на Вашу електронну адресу та телефон інформацію про нові товари, спеціальні пропозиції та послуги, або іншу інформацію ТОВ «ВП «ПОЛІСАН» та інших компаній, які, на нашу думку, можуть Вас зацікавити, якщо Ви не попросите нас не робити цього при реєстрації в якості користувача на сайті.

Час від часу, ми також можемо використовувати Вашу інформацію для зв’язку з Вами з метою дослідження ринку. Ми можемо зв’язатися з Вами електронною поштою, телефоном або звичайною поштою.

Будь-які зміни у Політиці про конфіденційність будуть публікуватися на даній веб-сторінці. Це дозволяє Вам у будь-який час отримати інформацію про те, які дані у нас зберігаються, і про те, яким чином ми їх збираємо і зберігаємо.

2.3 Збереження персональної інформації

 

Ми зберігаємо зібрані дані протягом деякого часу. Тривалість зберігання залежить від типу інформації, а також від того, як ми її використовуємо.  Всі дані, які ви нам надаєте ми зберігаємо на нашому сервері.

2.3.1  Випадки розкриття даних

Дані не розкриваються третім особам і не розповсюджуються без згоди Користувача, за виключенням випадків передбачених діючим законодавством України.

При обробці ваших особистих даних ми спираємось на Вашу попередню згоду на відповідну обробку. Реєструючись на сайті ви надаєте згоду на використання ваших персональних данних.

2.3.3  Як довго ми обробляємо особисті дані?

Ми обробляємо особисті дані лише стільки, скільки це необхідно для цілі (цілей), для яких вони були зібрані спочатку, після чого дані будуть видалені чи перенесені в архів, крім випадків, коли необхідно продовжувати обробку для дотримання нами юридичних зобов’язань, які ми на себе взяли, або для інших правомірних і законних цілей.  Якщо ви є нашим клієнтом або потенційним клієнтом, ми будемо обробляти особисті дані до трьох років із моменту збору, якщо інший строк не випливає із мети обробки даних.

2.3.4 Захист Даних

При обслуговуванні наших сервісів ми отримуємо інформацію, яка дозволяє нам виявляти і автоматично усунити найрізноманітніші проблеми безпеки

Ми робимо все можливе для того, щоб зберегти дані наших користувачів від зміни, розкриття чи знищення:

— ми використовуємо  шифрування для забезпечення конфіденційності даних, при їх передачі.

— постійно вдосконалюємо способи збору, зберігання і обробки даних, для запобігання доступу до наших систем.

— обмежуємо нашим співробітникам доступ до особистої інформації.

  1. Які ваші права?

При наданні нам особистих даних для обробки у вас є наступні права:

  1. Як відкликати вашу згоду на обробку особистих даних та/або скористатися своїм правом доступу до ваших особистих даних

Ви можете відкликати вашу згоду на будь-яку обробку особистих даних та/або скористатися своїм правом доступу до ваших особистих даних наступним чином:

ТОВ «ВП «ПОЛІСАН»

40000, Україна, м.Суми

вул. І. Піддубного, 25

тел./факс: +38 (0542) 650 621

Зверніть увагу, що перш ніж надати інформацію згідно з вашим запитом, ми можемо попросити вас повідомити додаткові дані для підтвердження вашої особи.

  1. Зміни та поправки

Ми лишаємо за собою право періодично вносити зміни та поправки в ці правила, та публікувати їх нову редакцію на нашому сайті. Ви повинні періодично перевіряти цю веб-сторінку, щоб пересвідчитись, що розумієте зміст змін, внесених до цих правил. Ми також можемо проінформувати вас про внесення змін до цих правил шляхом надсилання електронної пошти або через систему передачі приватних повідомлень нашого сайту.