НОВЕ ФАСУВАННЯ ГРАФІТНОЇ АНТИКОРОЗІЙНОЇ ЕМАЛІ ПО МЕТАЛУ 3 В 1 MAXIMA

НОВЕ ФАСУВАННЯ ГРАФІТНОЇ АНТИКОРОЗІЙНОЇ ЕМАЛІ ПО МЕТАЛУ 3 В 1 MAXIMA

Компанія «ПОЛІСАН», яка є лідером виробництва лакофарбової промисловості, постійно вдосконалюється і прагне зробити процес використання продуктів зручнішим.

Враховуючи потреби та запити споживачів, ми розширили асортимент нашої продукції. Тепер графітну емаль антикорозійну по металу 3 в 1 Maxima ви можете придбати в фасуванні – 2,3 кг.

Емаль має широкий спектр застосування, вона об’єднує в собі: адгезійну ґрунтовку, захист від корозії та фінішну емаль. Особливістю даної емалі  є те, що вона  створює на поверхні декоративний ефект “metallic”, який надасть вашій поверхні особливий вигляд.

Варто зазначити, що фарба має чимало відмінних технічних параметрів, зокрема її легко наносити, має економічний розхід – 100-150 г на м², а час висихання одного шару емалі складає лише 1 годину.

Графітна емаль антикорозійна по металу 3 в 1 Maxima призначена для захисту від корозії та декоративного оздоблення металевих поверхонь  зі сталі, чавуну, нержавіючої сталі, кольорових металів, а також дерев’яних поверхонь у середині та зовні приміщень.




25.01.2021