НОВИНКА! Малярні пензлі Farbex

НОВИНКА! Малярні пензлі Farbex

Пензлі є найпоширенішими інструментами для малярних робіт. Вони відмінно підходять для фарбування фігурних деталей, кутів, стиків та поверхонь. Величезну роль в нанесенні лакофарбових матеріалів має розмір і форма щетини малярського пензля.

В асортимент малярних пензлів Farbex входить:

Пензлі флейцові Farbex

  • Пензель флейцовий тип «Англійська»
  • Пензель флейцовий тип «Чемпіон»
  • Пензель флейцовий тип «Євро»
  • Пензель флейцовий для лака тип «Лакра»

Пензлі флейцові тип «Чемпіон», «Англійська», «Евро» застосовуються для роботи з усіма видами лакофарбових матеріалів.

Пензель флейцовий тип «Лакра»  відмінно підходить для нанесення всіх видів лаку, а також для інших видів лакофарбових матеріалів. Використання чорної щетини дозволяє відразу побачити та видалити ворс зі свіжопофарбованої поверхні.

Пензель макловиця Farbex

Такі пензлі дуже зручно використовувати для рівномірного нанесення білил, ґрунтовок, шпалерного клею, лаку та фарби на поверхні з великою площею.

Пензель радіаторний Farbex

Даний тип пензлів необхідний для фарбування радіаторів опалення. Завдяки вигнутій формі та довгій ручці таким пензлем зручно фарбувати важкодоступні місця (наприклад, між секціями батареї).

Вірно підібраний робочий інструмент – запорука якісно пофарбованої поверхні.

Малярські пензлі Farbex – це прекрасний вибір для непрофесійних малярів, які бажають досягти по-справжньому якісних результатів фарбування.

Тепер купуючи фарбу компанії ПОЛІСАН ви з легкістю можете відразу придбати необхідні малярні інструмент. Це допоможе вам зекономити час при підготовці до ремонту.


11.05.2021